Probleme în Paradis: Beyonce și Jay-Z sunt la un pas de divorț

Beyonce si Jay-ZRelația dintre R&B Beyonce și rapper-ul Jay-Z este pe cale să se destrame. Conform starpulse.com, cei doi urmează să pășească pe drumuri diferite după ce-și vor încheia turneul mondial „On The Run„.

Unele surse susțin că Beyonce și Jay-Z primesc consiliere maritală în timp ce se află în turneu, însă relația lor continuă să se deprecieze și starurile se gândesc să se despartă după ce-și încheie turneul comun.

Cotidianul New York Post arată că Jay-Z s-ar afla la originea tensiunilor de cuplu: „Ei încearcă să găsească o modalitate de a se despărți fără să divorțeze (…) Pentru moment se află în turneu și nu pot renunța pentru că au primit o mare parte din banii de la promotori în avans. Deja nu mai poartă verighetele, dacă nu ați observat (…) Ei au făcut greșeala clasică să creadă că un copil le va schimba relația, dar nu a fost așa”.

Există și speculații conform cărora ambele staruri sunt implicate în relații extraconjugale. Jay-Z ar fi avut o relație amoroasă cu o chelneriță pe nume Casey Cohen, însă aceasta a infirmat legătura. La rândul ei, Beyonce se pare că ar avea o aventură cu unul dintre bodyguarzii săi.


Scris de:

776


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.