Probleme pentru Justin Bieber / I-a fost găsită marijuana în casă!

justin bieber drogO reclamaţie făcută pe numele lui Justin Bieber s-a transformat într-un coşmar pentru vedetă. În timpul percheziţiei efectuate de către poliţie, săptămâna trecută, s-a descoperit un adevărat depozit de stupefiante.

 

Conform TMZ, poliţia a ajuns la Bieber acasă pentru un control de rutină. Vedeta fusese reclamată că a aruncat cu ouă în uşa unei vecine, iar anchetatorii doreau să reconstituie posibila infracţiune. Surpriza le-a fost uriaşă: cântăreţul avea un adevărat depozit de droguri în casă!

Sursa citată arată că șeriful din Los Angeles a descoperit dovezi ale folosirii drogurilor, printre care „două recipiente mari de prăjituri pline cu marijuana”. Site-ul american precizează că au mai fost găsite patru-cinci cutii goale de codeină, precum și trei tuburi de prizat. Poliția nu a precizat deocamdată cui îi aparțineau obiectele.

Marțea trecută, cu ocazia percheziției, rapperul Lil Za, prieten al lui Bieber, a fost arestat acasă la cântărețul canadian, cu Ecstasy și Xanax. Ulterior a fost eliberat, iar Justin Bieber i-a permis să rămână la el cât dorește.

TMZ susţine că Bieber ar fi dependent de „sizzurp”, un amestec de codeină și prometazină, care se ia cu Sprite și o bomboană Jolly Rancher. Apropiații l-ar fi sfătuit să meargă la o cură de dezintoxicare.

Cântărețul ar fi amenajat un „fumoar”, unde să fumeze marijuana cu prietenii. Când a venit marți poliția, unii din prietenii săi au alergat la toaletă să arunce anumite substanțe. Polițiștii nu au confiscat drogurile fiindcă veniseră pentru altceva. Căutau dovezi video — camere de supraveghere — care puteau demonstra implicarea lui Bieber în actul de vandalism comis împotriva casei vecinilor. Confiscarea drogurilor găsite la domiciliul său ar fi fost imposibilă din punct de vedere legal pentru că acest lucru nu era trecut în mandat, încheie TMZ.

 


Scris de:

677


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.