Record: Sute de mii de dolari încasaţi pentru vânzarea chitarei lui John Lennon şi George Harrison

chitaraChitara folosită de celebri “ The Beatles”, John Lennon şi George Harrison, a fost vândută în acest sfârşit de săptămână la o licitaţie Sotheby’s, la New York.

Suma pentru care s-a realizat tranzacţia este una record, de 408.000 de dolari, informează Reuters.

Lennon apare cu această chitară în videoclipul în care a interpretat “Hello, Goodbye”, iar Harrison a interpretat la acelaşi instrument muzical “I Am The Walrus”. Numele celui care şi-a adjudecat “chitara istorică” a trupei “The Beatles”  nu a fost dat publicităţii.

Licitaţia a depăşit aşteptările organizatorilor, care nu sperau la încasări peste 200.000 -300.000 de dolari.  Această chitară semiacustică a fost realizată special pentru “The Beatles” de către compania VOX.


Scris de:

538


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.