Regele a murit. Trăiască regele!

BârfeVedete5 octombrie0:29

Cunoscuta trupă Nightwish a anunțat că solista Anette Olzon va părăsi formula deja consacrată din 2007, precizând că decizia a fost luată de comun acord. Un nou conflict între membrii trupei și solistă face ca istoria să se repete, dându-ne tuturor senzația de deja-vu și asta pentru că în 2005, Tarja Turunen a fost concediată de către managementul formației.

Contactată de jurnaliști, Tarja a confirmat încă o dată că este exclusă o revenire a ei la Nightwish, deși fanii au solicitat în repetate rânduri întoarcerea ei, mai ales în contextul în care Anette a anunțat oficial despărțirea ei de trupă.

Într-un interviu pentru publicația Iltalehti, preluat de metalhead.ro, Tarja le mulțumește fanilor pentru că speră la o nouă colaborare dintre ea și trupa care a consacrat-o, dar din păcate, ea nu va face niciodată acest pas. Mai mult, Tarja a declarat că nu este surprinsă de conflictul care a luat naștere între trupă și Anette, acuzând managementul ca fiind responsabil de această ruptură.

Totuși, formația merge mai departe. Nightwish a anunțat deja colaborarea cu o nouă solistă, Floor Jansen, cu ajutorul căreia își va continua turneul Imaginaerium. La rândul ei, Tarja se ocupă intens de cariera ei solo, următorul ei album fiind programat pentru lansare în jurul Crăciunului.


Scris de:

796


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.