Regele pokerului a dispărut fără urmă!

Johanes StrassmanGermanul Johannes Strassmann – care a ajuns milionar jucând poker – a dispărut misterios sâmbătă, în Slovenia.  Ultima oară a fost văzut la Ljubljana, iar poliția slovenă îl caută cu mijloace excepționale.

Pentru găsirea campionului au fost mobilizate elicoptere și vase care își concentrează căutările la Ljubljana și în împrejurimi, arată Bild.de. Prietenii săi au creat un grup pe Facebook, sperând să adune cât mai multe date despre germanul de 29 de ani. Potrivit poliției, când a fost văzut ultima oară, purta cămașă albă și pantaloni jeans. Forțele de ordine au verificat deja casele lui Strassmann din Austria și Germania. Conform site-ului Pokernews, jucătorul de poker s-a dus în Slovenia să se întâlnească cu niște prieteni cu care urma să petreacă o vacanță în Croația.

Johannes Stressmann a ajuns milionar jucând poker și antrenând alți jucători. A colaborat cu campionul mondial Pius Heinz, cei doi câștigând 8,7 milioane de dolari în 2011, în Statele Unite.


Scris de:

935


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.