Regina Kate Midleton

kateKate Middleton se pregăteşte să devină mămică. Astfel, vedeta şi-a ales clinica în care va aduce pe lume copilul, aceasta fiind cea în care, în urmă cu 31 de ani, s-a născut prinţul William. Conform E! News, Lindo Wing de la St.Mary’s Hospital este o unitate de excepţie, recunoscută pentru tratamentul regal de care beneficiază pacienţii săi.

Publicaţia a obţinut o listă cu mâncărurile din care va avea de ales Kate Middleton când va merge la spital. Regimul este destul de bogat şi complet, cu o masă de prânz şi o cină alcătuită din trei feluri. Ducesa de Cambridge va putea servi supă cremă de roşii, cotlete de miel sau pui fript cu garnitură la alegere. Ca desert, ea va putea mânca plăcintă cu brânză sau alte prăjituri ori, mai dietetic, fructe proaspete sau brânzeturi. Pentru ca alimentele să alunece mai uşor, alături se va afla şampanie sau vin, pentru viitoarea mămică sau pentru vizitatori.

Între mese, Lindo Wing pune la dispoziţie Light Bite Menu, disponibil toată ziua şi alcătuit din supe, salate, omlete, cartofi şi sandwichuri. Mai există şi regimuri speciale, ca cele vegetarian şi halal, pregătite la cerere. Micul dejun este destul de clasic, cu cereale, iaurturi, fructe, sucuri, cornuri şi băuturi calde.


Scris de:

2522


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Un comentariu

  1. […] dacă mare parte din presa britanică anticipa că primul copil al prinţului şi al soţiei sale Kate se va naşte duminica trecută,  ( nm. Fapt ce a făcut ca zeci de fotografi şi cameramani să […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.