Revista tabloidelor 1 – 9 noiembrie

Bârfe10 noiembrie19:15

În ciuda toamnei care ne-a amenințat cu temperaturile ei mici, începutul de noiembrie s-a dovedit a fi destul de fierbinte, dacă urmărim știrile care au pus pe jar publicul român, avid de noutăți din lumea vedetelor autohtone.

Nici nu am uitat bine că Pepe și Oana Zăvoranu s-au despărțit, fiecare văzându-și de viața și familia proprie, că tabloidele au și început să vestească împăcarea celor doi celebri amanți. Cancan anunța că vedetele au reușit să îngroape trecutul și chiar să se tachineze ca în vremurile bune, chiar în direct la Cancan TV. O fi adevărat? Adevărul este dincolo de noi, oricum, pentru că ultimile știri, culmea, tot de pe Cancan.ro, anunță că presupusa împăcare, în viziunea lui Pepe, nu a fost decât un act de manipulare din partea sa, pentru a își satisface niște interese materiale. Oare Oana a aflat?

Dar dacă vorbim despre iubiri autohtone, nu putem să nu menționăm și proaspăta relație dintre Andreea Raicu și tenisman-ul Horia Tecău. Subiectul a fost dezbătut pe larg de către revista Click, căreia cei doi i-au confirmat că idila lor este în toi. Apropiații cuplului consideră că vedetele se potrivesc foarte bine și că au șanse mari să formeze o relație de lungă durată.

Și în timp ce tinerii se despart, se împacă, încearcă marea cu degetul sau își pun speranțele în noul partener, veteranii își amintesc cu nostalgie despre mari iubiri sau foste relații semnificative. Într-un interviu pentru Libertatea, Dan Chișu suține că o regretă pe Mihaela Rădulescu, singura femeie care ar fi reușit să îl domesticească. Interviul lui Dan Chișu vine după un articol din aceeași publicație, în care Mihaela Rădulescu susținea că după o serie de relații eșuate, știe acum unde a greșit…

Ce surprize ne vor mai oferi oare vedetele noastre în ceea ce privește poveștile lor de dragoste? Nu ne rămâne decât să așteptăm și să citim presa…

 

 

 

 


Scris de:

3089


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.