Revista tabloidelor: 26 noiembrie – 2 decembrie

Vedeta săptămânii trecute a fost fără îndoială Nicoleta Luciu, care a impresionat extrem de plăcut publicul român cu formele ei apetisante. Unica ne arată o fotografie incendiară a Nicoletei, care şi-a arătat chiloţii în timpul mişcărilor din timpul dansului Reggaeton, făcând astfel deliciul bărbaților de pretutindeni. Deși competiția ”Dansez pentru tine” a fost o experiență extenuantă pentru vedeta noastră,  nu se poate spune că aceasta nu a lăsat amintiri plăcute juriului și mai ales, publicului.

Libertatea ne aduce în prim plan povestea de dragoste mai mult sau mai puțin clandestină a cunoscutului designer Cătălin Botezatu. Acesta și-a sărbătorit în weekend-ul ziua de naștere într-un club de fițe din București. Și pentru că povestea cu Bianca este de mult îngropată, creatorul de modă are o nouă iubire. Dacă vă așteptați însă ca acesta să își fi petrecut ziua de naștere alături de noua doamnă a inimii sale, veți fi dezamăgiți: Cătălin a petrecut alături de prieteni, pe care i-a răsfățat cu șampanie de lux, dar fără a fi împreună cu partenera sa. Aceasta, aparent, este căsătorită. Identitatea acesteia este încă necunoscută, dar cu siguranță nu va mai trece mult timp până când vom fi martorii unei povești incendiare, și cu siguranță și a unui scandal.

Și în timp ce unii încep să își facă planuri de Revelion și se gândesc numai la distracție, Pepe se pregătește de examene. Nu, nu dă la facultate, ci vrea neapărat să își recapete permisul de conducere. Cancan ne spune povestea permisului artistului, care în calitate de pieton, pentru moment, apelează la cunoștințe și prieteni pentru a fi transportat. Să sperăm că după ce își va recăpăta dreptul de a șofa, artistul de va abține de-acum încolo să mai calce pedala de accelerație ca la cursele de Formula 1.

Vă mai amintiți de Denisa Nechifor? Este mama fetiței lui Adrian Cristea și în ultimul timp a stat departe de lumina reflectoarelor. Laura Cosoi, pe de altă parte, a făcut subiectul presei de numeroase ori. Ce le leagă pe cele două, dar și pe alte vedete autohtone de sex feminin? Faptul că își revin fabulos de repede după despărțiri de bărbați celebri și își găsesc pereche în timp record. Click trece în revistă câteva povești de amor care s-au încheiat și care au început, cu alte personaje în rolurile principale.

Nu în ultimul rând, de pe Hotnews, preluând știri de pe același Cancan.ro, aflăm detalii picante și stânjenitoare totodată despre Andreea Marin, care a făcut o gafă monumentală după atâția ani de carieră în televiziune: pătrunjelul de pe dinții vedetei nu va fi uitat prea curând!


Scris de:

980


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.