Revista tabloidelor: cu ce-și mai umplu timpul vedetele noastre

BârfeVedete20 decembrie21:28

Oana Zăvoranu pare să oscileze între experiențele de tip ”near-death” și experiențele de tip ”one woman show” la TV. Nu o să afirmăm că Oana moare și învie în funcție de rating, dar spunem că suntem foarte fericiți că se simte bine și că poate dansa. Libertatea ne-a oferit chiar și un clip care o înfățișează pe vedetă punând în scenă versiunea proprie a dansului Gangnam Style, a lui PSY. Îi urăm sărbători fericite și pline de sănătate, și să o ferească ceasul cel rău de încă o tentativă de suicid!

Iubirea năbădăioasă pare să fie steaua sub care evoluează Bianca Drăgușanu, fostă a lui Bote și actuală a lui Cristea, deși aici astrele s-ar putea să facă ceva și să schimbe destinul vedetei noastre. Că Adi Cristea nu este străin de câte o escapadă de flirt și ochi dulci cu câte un fotomodel, asta știe toată lumea. Că Bianca s-a gândit să echilibreze balanța și să își acorde și ea o scurtă aventură, asta se poate transforma într-un scandal cât de curând. Tot Libertatea ne pune pe tavă această poveste complicată între fotbaliști și femei celebre.

Și pentru că a venit vorba de Bote, acesta a luat-o la întrebări pe Simona Gherghe, curios, la fel ca și noi, cu cine își petrece aceasta timpul liber. Atrăgătoarea prezentatoare a emisiunii ”Acces direct” a eschivat întrebările lui Bote cu măiestria unui scrimeur. Cine este misteriosul partener al Simonei rămâne încă un mister, aflăm de pe Click. Dar cum genul acesta de mistere nu rămân nedezlegate, mai ales în perioada sărbătorilor, suntem siguri că o să aflăm curând.

Și pentru că e sezonul cadourilor, tot de pe Click aflăm că Anda Adam și-a făcut singură cadou o pereche de … silicoane noi. Noi nu credem că era cazul, dar cine își permite să se bage între o femeie și imaginea ei de sine? Așteptăm să o vedem pe Anda cât de curând împreună cu noile sale achiziții.

Și ca să încheiem într-o notă veselă, Cancan ne dezvăluie ce făcea Daniela Crudu pe vremea când nu era vedetă dar își dorea să devină. Dans lasciv cu o blondă într-un salon auto. Clipul vorbește de la sine.

 

 


Scris de:

854


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.