Robin & the Backstabbers au lansat un nou videoclip

Recunoscută și apreciată pentru un pop-rock de factură modernă și în general pentru o muzică de calitate deosebită, trupa Robin & the Backstabbers a lansat un nou videoclip. Acesta are un nume greu spre imposibil de pronunțat, dar sună la fel de bine ca și celelalte hit-uri ale formației.

Deși are numai doi de viață, formația a lansat o serie de piese care au avut până acum o  priză mare la public, mai ales la cel care preferă să meargă în cluburi în care să asculte formațiile preferate. Pe lângă piese precum Soare cu dinţi, Sat după sat, Vânătoarea Regală – În 3 minute – Maşina 682, Când te-am cunoscut Cristina, Iguana Facătorea de Minuni, The Sooner The Devil, Bacovia Overdrive, acum membrii formației au adăugat la colecție și piesa Spnzrtr!

Conform spuselor celor de la Jurnalul.ro, noul cântec face parte din albumul de debut al trupei, ce va avea lansarea oficială miercuri, 28 noiembrie, în Silver Church. După care, Robin & Co. vor avea un miniturneu la Cluj – 30 noiembrie, Flying Circus Pub, Iaşi – 8 decembrie, Underground Pub şi Constanţa – 15 decembrie Goblin Club.


Scris de:

912


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.