Shakira se pregătește să devină din nou mămică

shakira si gerard piqueZvonurile care spun că Shakira, iubita fotbalistului Gerard Piqué, este din nou gravidă s-au confirmat. Conform La Vanguardia, în viața vedetei va mai apărea un copil.

Potrivit programului Show Caracol difuzat în țara sud-americană, Shakira așteaptă al doilea copil și este însărcinată în trei luni.

Zvonurile au început să ia amploare după show-ul pe care artista l-a susținut la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia duminica trecută. În timpul recitalului, artista columbiană a purtat o rochie foarte strâmtă că lăsa să i se întrezărească formele pronunțate, astfel încât mulți s-au întrebat dacă nu cumva este din nou gravidă.

Iubita lui Piqué a lăsat să se vadă o burtică pronunțată și a dansat mai puțin intens decât obișnuiește. Este și motivul pentru care rețelele de socializare s-au umplut de comentarii care au indicat că zvonurile ar putea fi adevărate.


Scris de:

1028


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.