Sharon Osbourne, ofertă incredibilă pentru a juriza “X Factor”

Sharon OsbourneSharon Osbourne va reveni pe micile ecrane din Marea Britanie în vara acestui an. Motivul este dat  de al 10-lea sezon al emisiunii “X Factor”.

Ozzy Osbourne, celebră pentru simţul incisiv al comentariilor sale, urmează să semneze un contract în valoare de 2 milioane de lire sterline.  Graţie acestui contract soţia rockerului vadeveni juratul cel mai bine plătit din istoria acestei emisiuni-concurs. În vârstă de 60 de ani, Sharon Osbourne a părăsit juriul emisiunii “X Factor” la finalul celui de-al patrulea sezon al show-ului, în 2007.

Simon Cowell, 53 de ani, creatorul emisiunii, doreşte foarte mult ca Sharon Osbourne să revină în juriul show-ului TV pentru a-i creşte audienţa, aflată în scădere în ultimii ani. Consoarta lui Ozzy Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului “The Osbournes” şi a făcut apoi parte din juriile unor celebre show-uri de televiziune precum “X Factor” şi “America’s Got Talent”.


Scris de:

641


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.