Sharon Stone s-a împăcat cu păpuşa masculină Martin Mica

Bârfe1 februarie12:41

SHARON STONE at amfAR MilanoAu stat despărţişi o perioadă, dar e clar că nu pot sta departe unul de celălalt. În ciudat diferenţei de vârstă, Sharon Stone (54) şi fotomodelul Martin Mica (27) par a fi un cuplu fericit şi stabil.

Cei doi au fost fotografiaţi în ipostaze drăgăstoase pe stăzile din Beverly Hills. Sharon pare mai tânără şi mai proaspătă ca niciodată, semn ca amorul cu mai tânărul Mica îi prieşte.

Sharon Stone are trei băieţi şi a fost căsătorită de două ori: prima dată cu producătorul Michael Greenburg şi ulterior cu Phil Bronstein, de care a divorţat în 2004.

Frumoasa blondă a recunoscut recent că nu îi mai pasă de succesul sau insuccesul din viața ei personală sau profesională, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, aproape fatală, în 2001, în timp ce ea era încă măritată cu Bronstein.

„Nu ai cum să treci prin tot ce am trecut eu şi apoi să te întorci mai departe la cariera ta, decât dacă ai de gând să iei provocari foarte mari”.
„Am eșuat în cele mai importante aspecte ale vieţii. Am eșuat în sănătatea mea, am eșuat în căsnicia mea, am eșuat în tot și m-am ridicat și am mers mai departe. Am fost foarte norocos că nu am murit”.

Starul din Basic Instinct are în prezent sapte filme în diferite stadii de producție sau în curs de apariţie. În Lovelace joacă rolul mamei conservatoare a starletei porno Linda Lovelace, alături de Amanda Seyfried. Ea va apărea, de asemenea, în comedia Fading Gigolo alături de Sofia Vergara şi Allen Woody. Filmul îi are în rolurile principale pe John Turturro, în rolul unui gigolo bătrân, şi Allen în rol de proxenet.

 

Sharon Stone


Scris de:

1135


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.