Și totuși nu suntem singuri!

Știrile internaționale vuiesc în legătură cu o nouă apariție de gradul III în Mexic, numai că de data aceasta, există și imagini, emisiuni de știri și reportaje, și sperăm că imaginile care au făcut înconjurul lumii nu au fost trucate.

Un OZN pare, nici mai mult nici mai puțin, decât să se prăbușească în craterul vulcanului Popocatepetl, aflat în erupție.

Antena 3 a difuzat imagini preluate de la televiziunea mexicană ce a surprins fenomenul, obiectul luminos cu formă cilindrică fiind surprins în cădere pe data de 26 octombrie. Cel mai aprig dezbătută este viteza cu care acesta se pierde în craterul vulcanului fără niciun fel de urmare.

Specialiştii cred că ar putea fi vorba despre un meteorit, dar nu pot explica de ce prăbuşirea în interiorul vulcanului nu a fost urmată de o explozie sau un seism.

Acest eveniment dă apă la moară conspiraționiștilor care susțin că nu suntem singuri în Univers, mai ales că incidentul Roswell reprezintă și acum subiect de speculație, și nu numai în literatură și cinematografie.

Indiferent dacă acest episod desprins parcă dintr-un episod din X-Files se va dovedi real sau nu, subiectul existenței extratereștrilor care sunt obișnuiți să ne mai viziteze din când în când, tocmai ce a reaprins imaginația împătimiților de science-fiction.


Scris de:

1015


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.