Sir Alex Ferguson şi-a vândut maşina la licitaţie

Sir-Alex-Ferguson-with-his-new-Chevrolet-Volt-at-Manchester-United-car-parkCel mai galonat antrenor din istoria lui Manchester United a decis să-şi scoată maşina la licitaţie. Sir Alex Ferguson şi-a vândut SUV-ul Chevrolet Captiva, la licitaţie, în scopuri caritabile. Preţul unui SUV Captiva, pe piaţa din România, porneşte de la 26.500 de euro.

Conform Chevrolet România, care anunţă această vânzare ( nu şi preţul ei!), la licitaţie va fi scoasă şi foaia de hârtie pe care Alex Ferguson a scris de mână anunţul de retragere din activitate.  Pe lângă mai multe obiecte care au aparţinut lui Ferguson, a fost licitat şi un portret unicat al scoţianului David Moyes, care preia sarcinile lui Sir Alex.

Încasările rezultate în urma evenimentului au fost donate fondului de binefacere „The Royal Welsh”, care asigură sprijin ofiţerilor şi soldaţilor activi şi în rezervă ai regimentului Royal Welsh.

Compania Chevrolet este implicat în sponsorizarea fotbalului mondial, iar recent a semnat un acord, pe trei ani, cu Federaţia de fotbal a Statelor Unite.  Ca membru fondator al proiectului „One World Futbol”, Chevrolet a donat 1,5 milioane de mingi, practic indestructibile, tinerilor din zonele afectate de război, din tabere de refugiaţi, zone afectate de dezastre şi comunităţi defavorizate din lumea întreaga.

Mingile One World Futbol nu se dezumflă şi nu au nevoie de pompă, chiar dacă sunt perforate accidental, putând fi utilizate permanent copii.


Scris de:

737


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.