Sky Italia anunţă plecarea lui Chivu de la Inter: Chivu smetterà di giocare

cristian chivuSky Italia, prin vocea lui Massimiliano Nebuloni, susţine că românul Cristian Chivu negociază rezilierea contractului cu Inter Milano. Deşi mai are 6 luni de contract, internaţionalul român nu îşi va duce, din motive medicale, înţelegerea la bun sfârşit!

 

În urma controlului efectuat la Miami, testele medicale nu i-au dat nicio speranţă fotbalistului de 32 de ani: piciorul său nu este suficient de puternic pentru a susţine un ritm suficient de ridicat pe parcursul antrenamentelor sau în timpul jocului. Astfel, ştirea care spune că Chivu va reveni în ţară, unde ar putea ocupa un post în cadrul FRF, prinde tot mai mult contur.

 

 Are probleme medicale şi nu vrea să stea degeaba să profite de contractul cu Inter– Victor Becali, impresarul şi naşul de cununie al lui Cristi Chivu


Scris de:

518


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.