Smiley întâmpină iarna cu stângul

Dacă am citit știrile care circulă pe Internet începând cu ora prânzului, am aflat deja că Smiley, cunoscutul cântăreț și vedetă a unor show-uri de televiziune de mare succes, a fost implicat într-un accident rutier.

Deși informațiile par a se contrazice, un lucru este sigur: accidentul a avut loc, iar Smiley este teafăr. De pe cancan.ro aflăm că autoturismul condus de vedetă a fost acroșat de un TIR și proiectat într-un copac. Pe de altă parte, Mediafax ne anunță că Smiley a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în fața sa și că vina este a cântărețului, pentru că nu a respectat distanța regulamentară, acum riscând penalizări usturătoare.

Cine să aibă dreptate? Probabil vom afla mai multe detalii pe măsură ce lucrurile se vor așeza. Pe principiul că ”adevărul este dincolo de noi”, probabil există o fărâmă de adevăr în ambele știri. Din păcate însă, indiferent care este versiunea corectă, se pare că vedetele autohtone au o problemă serioasă cu condusul pe timp de iarnă, fiind fie urmărite de ghinion, fie supraestimându-și abilitățile de șoferi neînfricați.

Sperăm ca Smiley să își revină repede din șoc și să aflăm exact ce s-a întâmplat. Până atunci, să îi urăm antrenorului de la ”Vocea României” mult succes în rezolvarea acestei probleme extrem de neplăcute.


Scris de:

1053


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.