Sora lui Kate Middleton, parăsită de agentul literar chiar la debut

Royal Wedding - Wedding Guests And Party Make Their Way To Westminster AbbeySora lui Kate Middleton a sperat să devină o scriitoare apreciată odată cu cartea pe care urma să o publice. Însă, pentru Pippa, lucrurile nu au fost aşa cum şi-a imaginat: David Godwin, agentul său, a luat decizia să nu o mai reprezinte.

“Sunt dezamăgit că se întâmplă acest lucru, dar nu o mai reprezint pe Pippa. Îi doresc toate cele bune în continuare”, a declarat în The Telegraph, David Godwin. Vestea a fost destul de tristă pentru sora mai mică a soţiei prinţului William, Kate Middleton. “Celebrate”, cartea în cauză,  este o colecţie de sfaturi, pentru care Pippa a primit un avans de 460.000 euro. Însă, în prima săptămână de prezenţă în librării, s-au vândut doar 2.000 de exemplare, rezultat considerat nesatisfăcător. Eşecul s-ar datora recomandărilor considerate prea candide ale tinerei autoare.

Criticii au primit atât de rău cartea încât i-au deschis şi un cont Twitter,  care ia în derâdere sfaturile Pippei: @Pippatips. Unul dintre ele este: “Există mâncăruri care sunt mai bune calde, altele, mai bune reci şi altele, şi calde şi reci”, iar altul: “Fumul poate să indice că s-a ales un nou papă sau că ceva s-a ars.”

Chit că presa şi bruma de fani o iau în derâdere, Pippa vrea să demonstreze că este o persoană puternică. Astfel, ea spune că nu se lasă descurajată de acest început literar greşit, ci va redacta, începând din luna aprilie, o cronică pe teme culinare în revista “Waitrose Kitchen”.

 


Scris de:

1034


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.