Un crocodil, cadoul australienilor pentru prinţul George

crocodilAbia ce a sosit pe lume că prinţul George, cel mai tânăr urmaş la tronul Angliei, a început să primească atenţii de la supuşi. Şi nu numai de la ei… Nu toate cadourile sunt adecvate pentru vârsta sa, iar unele dintre ele sfidează orice raţiune.

Un astfel de cadou i-a fost făcut de către Teritoriul de Nord din Australia (Northern Territory), care i-a oferit micului prinţ al Regatului Unit un crocodil. Mai mult, ferocele animal poartă numele ”bebeluşului regal”. Conform AFP, care îl citează peşeful executivului local, Adam Giles, oul de crocodil a eclozat pe 3 decembrie 2012, ziua în care Kate şi William au anunţat lumii că aşteaptă un copil.

Darul  se înscrie în tradiţie. Kate şi William au primit de fapt o pereche de crocodili din partea oraşului Darwin, capitala Teritoriului de Nord, cu ocazia logodnei lor. Adam Giles şi-a exprimat speranţa că acest cadou îi va încuraja pe prinţ şi părinţii săi să vină în vizită în Northern Territory.

Guvernul respectiv a creat o pagină de Facebook, ”George the Royal Croc”, pentru ca prinţul să-i poată urmări evoluţia de departe. Când crocodilul va împlini vârsta majoratului, 18 ani, George ”va fi încurajat să analizeze posibilitatea de a veni să-l vadă”.

Al treilea în ordinea succesiunii la tronul Angliei, George Alexander Louis s-a născut marţi la Londra.


Scris de:

870


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.