Un million de dolari pentru un câine

Bârfe2 aprilie11:31

ValetO fi sau nu perioada farselor, însă garantat că această informaţie nu are legătură cu subiectul. Aşa că, frecaţi-vă bine la ochi şi, doriţi-vă dacă vreţi, să fiţi în locul căţelului Julik. Nu de alta, dar a moştenit un million de dolari!

Satul Budochka din Belarus a devenit, peste noapte, subiect central al agenţiilor de ştiri. Fireşte, după cum aţi citit mai sus, obiectul nu face parte din vreo descoperire arheologică sau ştiinţifică. Câinele Zhulik ( Ştrengarul ) a comis-o… ştrengăreşte şi l-a sensibilizat pe un american să-i doneze aproape un million de dolari.

Conform cotidianului local Respublika, John Fyodorov s-a născut în această localitate. Imediat după Cel De-al Doilea Război Mondial a imigrat în SUA.  În 2007 a revenit în vizită în satul natal. Atunci l-a cunoscut pe Zhulik, patruped care i s-a revelat ca imagine aproape fidelă a lui Valet, căţelul său drag – mort în anii ’50.

Povestea lui Valet este simplă, dar tristă. Căţelul putea fi salvat, dar pentru asta John a fi trebuit să renunţe la o călătorie în  Sacramento şi să ducă animalul la un cabinet veterinar,  unde să fie operat. Decizia luată la acea dată nu şi-a putut-o ierta niciodată!

Deşi Zhulik nu suferă de vreo boală, John l-a văzut ca pe o reîncarnare a lui Valet. Aşa că, înainte de a-şi da ultima suflare şi-a trecut întreaga avere pe numele “ştrengarului”. Conform avocatului Maria Protasenia, din Minsk, există un cont bancar special a fost deschis pe numele câinelui, care conţine la ora actuală 993.700 de dolari. În conformitate cu ultima dorinţă a lui Fyodorov, câinele are cum propria lui cameră cu un pat imens şi o plasmă, are o dietă echilibrată şi se bucură de plimbări în aer liber şi de îmbăieri de două ori pe zi.

De asemenea, are dreptul să călătorească o dată pe an în orice ţară de pe Glob, pe care câinele o va alege indicând, cu nasul, o locaţie pe o hartă a lumii. Pentru anul acesta, stăpânul său speră că prima destinaţie va fi Paris.


Scris de:

701


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.