Vedete, copii, timp liber

De câte ori nu am auzit în presa de scandal despre copii de vedete care au avut probleme cu părințiilor și care au ajuns să mărturisească istorii de neglijență, abandon, poate chiar abuz? Și câte staruri și-au ținut departe familia de ochii vânătorilor de senzații  jurnalistice, numai pentru a îi feri pe cei dragi de indiscreții sau comentarii calomnioase?

Ei bine, deși aceste exemple există, și în număr destul de mare, nu este cazul și fetelor lui Ben Affleck. Acesta din urmă nu numai că este un actor și un regizor de excepție, dar și un tată model, și toate acestea în plus față de faptul că este unul dintre cei mai atrăgători bărbați ai zilelor noastre.

Dacă cu o noapte înainte Ben Affleck făcea senzație la petrecerea Man of the Year, organizată de celebra publicație glam pentru bărbați, GQ, miercuri după-amiaza, actorul în vârstă de 40 de ani a adoptat o ținută lejeră și și-a scos cele două fete la o plimbare în parc. Micuțele, probabil bucuroase să iasă de sub radarul mamei lor, care a rămas acasă cu cel mai mic membru al familiei, Samuel, s-au lăsat răsfățate cu hot-dog și înghețată. Jurnaliștii care le-au urmat pașii celor trei au surprins o serie de momente inedite, în care fericirea și mulțumirea radiază pe chipurile celor două prințese ale lui Ben.

Ben Affleck și soția sa Genifer Garner au o mulțime de planuri cinematografice în viitor. Cu toate acestea, cei doi nu uită pentru nici o clipă că sunt părinți, și își dedică timpul liber copiilor.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în 2005, când actriţa era însărcinată în trei luni cu primul lor copil, o fetiţă. Acum au două fete şi un băieţel şi sunt unul din cele mai frumoase şi mai unite cupluri de la Hollywood.

Găsiți aici mai multe fotografii din timpul plimbării de miercuri, împreună cu alte știri despre proiectele cuplului Affleck – Garner.

 


Scris de:

853


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.