Vedete prost îmbrăcate la Golden Globe

Premiile Golden Globe. Prilej pentru a etala stilul personal, prieteniile cu cei mai faimoşi designeri vestimentari şi ocazie pentru numeroase gafe.

Două dintre celebrităţile noastre preferate, Jessica Chastain şi Halle Berry, ne-au şocat la aterizare în cele mai prost inspirate ţinute. Emily Blunt, o actriţă absolut superbă, a luat-o pe calea greşită cu o rochie verzuie, ce îţi aducea aminte de mazăre. Deloc potrivit pentru pielea sa.

Lena Dunham, actriţa din Girls, a purtat o rochie bătrânicioasă şi grea ce părea să o tragă în jos. Lena, nu e cazul să te maturizezi prea drevreme.

Helena Bonham Carter, o ciudăţică pe care o adorăm, a greşit geanta. Puteam trece peste părul vâlvoi şi privirea pierdută, tocmai aceste aspecte ne plac la ea, dar poşeta în formă de buze roşii… total nepotrivită.

Kelly Osbourne. Păr mov, rochie verzuie tip sirenă. Imaginile vorbesc singure.

Voi ce părere aveţi? Chiar au fost prost îmbrăcate sau suntem noi prea răutăcioşi?

 

Emily Blunt

Emily Blunt

Halle Berry

Halle Berry

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Jessica-Chastain

Jessica Chastain

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Lena Dunham

Lena Dunham


Scris de:

887


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.