Viktor Ianukovici a fugit la arabi. Vezi filmul evadării din Ucraina! ( video )

viktor ianukoviciViktor Ianukovici a reuşit să părăsească Ucraina în ciuda tuturor blocajelor impuse de noua autoritate de la Kiev. Până astăzi se credea că dictatorul se află în zona Harkov, loc în care ar fi ascuns de simpatizanţii pro-ruşi.

 

Ucraina încă mai caută un răspuns la întrebarea: unde este Viktor Ianukovici? Pentru că, dacă este să dăm crezare declaraţiilor venite dinspre Ministerul de Interne ucrainean, fostul şef al statului nu este reţinut – aşa cum se credea – în Crimeea. Şi nici nu a reuşit să găsească adăpost sub umbrela protectoare a Moscovei!

Totuşi, dacă e să dăm crezare topnews.ru, Viktor Ianukovici a reuşit să părăsească teritoriul Ucrainei. Pe 22 februarie el ar fi decolat la de reşedinţa din Mejgorie – împreună cu familia – la bordul unui elicopter. Destinaţia, într-un final, o reprezintă Emiratele Arabe Unite!

Dovezile jurnaliştilor ruşi arată că elicopterul l-a dus pe Ianukovici până într-un punct, rămas neclar în acest moment. De acolo ar fi fost preluat de un avion de mici dimensiuni şi dus în Emiratul Fujairah, lângă golful Oman.


Scris de:

860


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.