Concert Horror-Punk la Cluj!

Legendara trupă de horror-punk Blitzkid a susţinut un concert incendiar în Gambrinus Pub din Cluj Napoca. Cu o istorie ce datează încă din 1997, trupa a concertat pe scene de festivaluri uriaşe din toată lumea, având fani dedicaţi mai ales în SUA şi Europa.

În deschidere, trupa Raizing Hell din Bucureşti a pus publicul în mişcare cu piese originale, ce vor apărea în curând pe noul lor album. Raizing Hell, prima trupă de horror-punk din România, se bucură de un succes crescând, chiar dacă au început turneele şi concertele cu foarte puţin timp în urmă. Aclamaţi la festivalul Padina din acest an, membrii formaţiei îşi doresc să ajungă pe urmele idolilor lor cu care au împărţit scena de la Cluj şi să adune mii de fani.

După concert, s-a auzit zvonul că cele două trupe s-au simţit atât de bine împreună şi s-au înţeles „pe aceeaşi limbă” a muzicii, încât la un moment dat ar putea colabora în vederea producerii unui single. Până la concretizarea acestui proiect, sperăm să îi revedem pe scenele noastre pe Raizing Hell şi chiar şi pe Blitykid, chiar dacă despărţirea acestora din urmă este un fapt anunţat şi iminent.

Mai multe fotografii de la concert găsiţi pe Clujlife.com

                  


Scris de:

3831


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.