Eveniment Jethro Tull: Câteva piese de pe albumul „Homo Erraticus” se vor auzi la SalaPalatului

Homo ErraticusIan Anderson și colegii săi din Jethro Tull vor încânta fanii din România cu legendarele lor piese la concertul din 20 iunie. Organizatorii garantează că pe scena Sălii Palatului vom avea parte de un amestec fermecător de hard rock, sonorități folk și tente de blues.

În cadrul evenimentului de la București, „Jethro Tull’s Ian Anderson Plays the best of Jethro Tull„, va fi promovat și cel mai nou al trupei, „Homo Erraticus„, ce a fost lansat în luna aprilie. Noul album conține 15 piese și este un album specific lui Anderson, cu piese captivante și versuri pline de duh! „Homo Erraticus” este traducerea scrisă din limba latină care înseamnă „om rătăcitor”.  Noul album este în conformitate cu pasiunea lui Anderson pentru rock și early english, conținând în același timp și un vibe modern.

Concertul „Jethro Tull’s Ian Anderson Plays the best of Jethro Tull” va fi ilustrat și completat de elemente video și teatrale și va conține două părți: piese de pe noul album și cele mai mari hituri Jethro Tull.

 


Scris de:

927


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.