Freddie Mercury – Michael Jackson, duet de senzație în Queen Forever ( video)

freddie mercuryQueen Forever” este numele albumului care va fi pus în vânzare la 10 noiembrie. El va conține și trei melodii inedite cântate de miticul Freddie Mercury, una dintre acestea fiind un duet cu Michael Jackson.

Albumul va mai oferi „succese, clasice și în noi versiuni ale melodiilor cunoscute”, precum și rarități, potrivit unui comunicat al casei de discuri a trupei, Mercury.  După cum a anunțat Universal Music, albumul — supervizat de chitaristul grupului Brian May și colegul său basist Roger Taylor — dorește să fie „colecția definitivă de cântece de dragoste de toată viața ale Queen” și se va publica în diferite formate: un CD cu 20 de melodii, un dublu CD cu 36 de cântece și o înregistrare digitală.

Melodia ”There Must Be More to Life Than This„, interpretată de Michael Jackon cu Queen, a fost compusă de Freddie Mercury în 1981. Vocea interpretului american a fost înregistrată la Los Angeles în 1983.

Celelalte două melodii inedite de pe viitorul album sunt „Let Me Be in Your Heart Again„, compoziție a lui Brian May înregistrată la începutul anilor 80, și ”Love Kills„, temă interpretată deja de Freddie Mercury, dar care este oferită de data acesta într-o nouă versiune, de baladă, cu noi înregistrări de chitară și baterie.

Freddie Mercury a murit de SIDA în 1991, iar Michael Jackson, supranumit „regele pop-ului”‘, a părăsit această lume în 2009, ca urmare a unui stop cardio-respirator.


Scris de:

1532


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.