Iris ţine primul concert în formulă nouă

IrisIris va concerta pentru prima oară în noua formulă în Centrul Vechi al Capitalei. Legendara trupă rock va fi prezentă la deschiderea unui pub, concertul fiind programat pentru ora 21.00.

Iris cu  Rafael ca voce nouă, vor încălzi auditoriul cu piese de pe vechile albume, dar şi cu cele care urmează să apară pe viitorul album al trupei. Fanii IRIS – ilor vor avea parte de hiturile lor precum „Cine mă strigă în noapte”, „Trenul fără Naş”, „Pe ape”, „Strada ta”, „Tot zbor”, „Baby”, „Somn bizar”, „Mirage”, „De vei pleca”, „Să nu crezi nimic”, „Ultimul mic dejun al lui Bon” sau „Casino”.

Iris a suferit câteva modificări în ultimul an. După plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei a fost Toni Şeicărescu, însă la sfârşitul lunii iunie formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tânărul Rafael. În noua formulă, rockerii încearcă să ducă  mai departe cei 36 de ani de activitate ai trupei.


Scris de:

858


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.