Jan Akkerman – omul spectacol

Hard Rock Cafe București, 23 noiembrie, ora 19.00: un public format aproape exclusiv din fanii muzicii rock așteaptă să intre la ceea ce avea să se dovedească un show de excepție, susținut de unul dintre cei mai mari chitariști ai lumii: Jan Akkerman.

Olandezul, însoțit de  Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (chitară bas) şi Marijn van den Berg (baterie) s-a aflat pentru a doua oară în țara noastră, cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album al său “Minor Details” lansat în anul 2011.

Oameni aplaudând și ovaționând, oameni în picioare, simțind cu adevărat muzica, oameni care știau de ce se află acolo. Atmosfera incendiară, acordurile impecabile, riff-urile de chitară și melodiile pline de forță sau melancolie ale lui Akkerman au făcut deliciul unui public tânăr, dar conștient de valoarea unui artist de talie mondială. Jan Akkerman a colaborat de-a lungul timpului cu artişti  precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo şi a primit distincţia Golden Harp, pentru întreaga activitate.

De pe site-ul iconcert.ro aflăm că acest eveniment a fost organizat de Cavalleria Events şi deschide seria evenimentului intitulat “Guitar Masters“, serie care îşi propune să aducă câte un instrumentist de marcă pe scenă pentru a accentua diversitatea şi versatilitatea chitării prin varietatea de artişti care vor concerta, abordând stiluri muzicale precum rock, jazz, blues sau fusion.

Tot pe acest site puteți găsi fotografii și videoclipuri din timpul evenimentului. Cu toate acestea, atmosfera din Hard Rock Cafe nu poate fi descrisă în cuvinte sau imagini. Cei prezenți au susținut după eveniment că trebuia să fii acolo ca să simți cu adevărat muzica și să apreciezi un maestru al muzicii de talia lui Akkerman.


Scris de:

1008


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.