Krypton a lansat un nou single

KryptonTrupa Krypton a lansat single-ul ”Supraviețuitor„. Ultima surpriză a cunoscutului grup de rock s-a produs în cadrul unui concert extraordinar.

Deschiderea concertului a adus chiar prezentarea în premieră a videoclipului pentru noul single. Apoi, cei cinci membri ai trupei — Gabi „Guriță” Nicolau (voce), Eugen Mihăescu (chitară), Dragoș Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Răzvan „Lapi” Lupu (tobe) — au urcat pe scenă și au cântat piesa ”Supraviețuitor”. Spre surpriza publicului, ei au apărut pe scenă cu aceleași măști pe care le poartă și în videoclip.

 

După ce s-au ”demascat”, concertul a continuat cu una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, ”Fără teamă”, și a continuat cu alte hit-uri — ”Încearcă să crezi”, ”Fetele cu ochii verzi”, ”Am crezut în ochii tăi”, ”Poziția de drepți”, ”Sătul de tot și toate”, ”Am dormit prea mult”, ”Tatiana”, ”Sunt doar un nor”, ”Îți mai aduci aminte”, ”Fiara a murit”, ”Cheamă-mă”—, Gabi „Guriță”, Eugen, Dragoș, Sorin și „Lapi” făcând o ”incursiune” prin albumele lansate de-a lungul anilor. Ei au prezentat în primă audiție și două piese noi, ”Lasă-mă să spun” și ”Scârboasă zi de joi”, viitoare single-uri ale trupei, la una dintre ele urmând să colaboreze cu un artist cunoscut din zona rap, dar nu i-au dezvăluit numele. Gabi „Guriță” a dedicat o piesă celor cu care au colaborat la realizarea operei rock ”Lanțurile”, dar care nu mai sunt pe această lume — muzicianul Ioan Luchian Mihalea și actorul Călin Nemeș.

Pe tot parcursul concertului publicul a cântat, a aplaudat, a dansat, iar Gabi „Guriță” a dialogat în permanență cu cei aproximativ 300 de oameni prezenți la show. Nu au lipsit glumele dintre „Guriță” și ”Lapi”, dar nici cele dintre solist și cei din sală, atmosfera pe parcursul concertului fiind de bună dispoziție, de antren și mai ales de muzică bună.

Concertul s-a încheiat, după mai bine de două ore, cu single-ul ”Supraviețuitor”, dar băieții au fost rechemați pentru bis. La finalul concertului au mers în public, s-au fotografiat cu fanii, cu prietenii. La eveniment au participat foști membri ai trupei, numeroși oameni de radio și televiziune, personalități din lumea muzicală sau a sportului, între care campionul Ivan Patzaichin sau Dan Iliescu de la ”Timpuri Noi”, amândoi buni prieteni ai celor din Krypton.

Concertul care a avut loc în Music Club, a marcat și reîntoarcerea trupei la componența care a poziționat-o, în perioada 1990-1994, între primele cinci formații rock din România.


Scris de:

1225


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.