LMFAO la București confirmat!

Concerte3 octombrie22:24

Trupa americană LMFAO, cunoscută pentru hitul ” I’m Sexy And I Know It „, va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

Deși gurile rele ziceau că din cauza despărțirii trupei, concertul nu se va mai ține, cei doi membri ai grupului american LMFAO vor onora concertele programate, printre care și pe cel de la București.

Anunțul a fost făcut de UNiLife Production, compania organizatoare a evenimentului, pe pagina sa de Facebook.

„Tot mai multe zvonuri au apărut conform cărora concertul LMFAO – RED FOO & Party Rock Crew nu ar mai avea loc. Zvonurile rămân totuși zvonuri și noi ne pregătim în continuare pentru unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului.”

Luna octombrie va fi plină de evenimente pentru toate gusturile. Pe site-ul iConcert se anunță o serie de concerte care cu siguranță că vor încânta fanii tuturor genurilor. LMFAO (Redfoo and Party Rock Crew), The Cranberries, Status Quo, Lord of The Dance, Boris Berezovsky, Therion, Accept şi Gianni Morandi sunt doar câţiva dintre artiştii străini care îşi vor încânta fanii din România în octombrie. Dar nici muzicienii autohtoni nu sunt mai prejos: Taxi, Voltaj, Tudor Gheorghe, dIRECŢIA 5 şi Holograf vor susţine concerte de amploare luna aceasta.


Scris de:

724


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.