Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision 2014 ( video )

Paula Seling & OVIPaula Seling şi Ovi vor reprezenta România la concursul internațional Eurovision de la Copenhaga.

Telespectatorii au putut vota cântecele preferate în timpul spectacolului. Fiecărei piese i s-a aloca un număr de telefon care a fost afișat pe parcursul melodiei, în mod egal pentru toți concurenții. Telespectatorii au putut vota de pe același număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare, din momentul în care s-au declarat deschise liniile telefonice. Vaida cu melodia „One More Time” a fost pe primul loc la votul publicului,

Reprezentanţii României la concursul internațional va cânta la Copenhaga pe 8 mai, în a doua semifinală. Finala va avea loc pe 10 mai. Nu doar România şi-a ales pe 1 martie reprezentantul la concursul Eurovision. Astăzi au loc și finalele naționale din Estonia și Lituania.


Scris de:

854


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.