Rammstein şi Rezident Ex, vedete la Rock the City 2013

rock the cityEdiţia din 2013 a Festivalului Rock the City de la Bucureşti adduce pe scenă nume grele ale rock-ului,  printre acestea numărându-se Heaven Shall Burn, Boon, Rezident Ex, Goodbye to Gravity, White Walls şi Psychogod.

Faţă de configuraţia iniţială, recitalul trupei norvegiene Enslaved va fi mutat în prima zi a festivalului, devenind co-headliner al serii, şi îşi va prelungi show-ul la cererea iubitorilor de progressive black metal. Mutarea ţine de faptul că trupa americană Spineshank şi-a anulat complet turneul european inclusiv concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină la Bucureşti.

Pe 27 iulie, festivalul va fi deschis de trupa românească Goodbye to Gravity. Vor urma austriecii de la Boon şi supergrupul format din muzicieni de top din România, Germania, Franţa şi Australia – Rezident Ex. Seara va fi încheiată cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, trupă foarte apreciată de publicul din România.

A doua zi a festivalului Rock The City va debuta cu Psychogod, o trupă românească cu un sound metal agresiv, dar în acelaşi timp modern, ce îmbină stiluri ca hardcore, death şi black metal sau industrial. Urmează apoi White Walls, o trupă de progressive metal din Constanţa, care şi-a construit o reputaţie excelentă pe piaţa rock din România, în urma LP-ului de debut intitulat „Mad Man Circus”, dar şi a prestaţiei live de excepţie.

Seara continuă cu Trivium, formaţie de heavy metal din Orlando, Florida (SUA), şi, în premieră la Bucureşti, galezii de la Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume.

Festivalul va fi închis de headlenierii Rammstein, trupa germană promiţând fanilor din România un show incendiar din toate punctele de vedere.

Rock the City 2013 va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti pe 27 – 28 iulie. Pe scena festivalului, la ediţiile anterioare, au urcat unele dintre cele mai mari nume ale rock-ului mondial precum Limp Bizkit, Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Whitesnake, Judas Priest, Guns N’ Roses sau Evanescence.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.


Scris de:

936


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.