The Cat Empire vine pe Arenele Romane

The Cat EmpireTrupa The Cat Empire a anunţat că va fi prezentă la Bucureşti pentru show-ul din 31 iulie. Rockerii australieni au emis acest comunicat, prin care confirmă prezenţa la data la care ar fi trebuit să se desfăşoare  prima zi a festivalului B’estfest Summer Camp.

Festivalul în cauza a fost anulat, recent, de către organizatori.

 

The Cat Empire este una dintre cele mai efervescente trupe live ale ultimilor ani, show-urile sale fiind extrem de apreciate. Cu șase muzicieni la voce, percuție, trompetă, bas, clape și turntables, concertele The Cat Empire sunt o explozie de energie în care ritmurile de jazz, funk, rock se îmbină perfect cu influențe latino, reggae, ska sau dub.


Scris de:

793


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.