Vama Veche : Alternosfera, Șuie Paparude, C.T.C. fac show de 1 mai

Inregistrat in RomaniaNume importante ale scenei românești vor fi prezente în perioada 30 aprilie – 3 mai în GoblinVama Veche, la primul eveniment „Înregistrat în România”.

 

În prima zi a evenimentului, pe 30 aprilie, pe scenă vor urca E.M.I.L, una dintre cele mai iubite formații din undergroundul românesc, și ZOB care va aduce în atenția fanilor atât hituri cunoscute precum „Telenovele”, „Prietena mea”, „Printre nori”, „Cântec de Dragoste”, cât și compoziții de pe viitorul album pe care îl vor lansa în acest an.

Pe 1 mai, pe scena „Înregistrat în România vor veni Doc, Deliric și Vlad Dobrescu, adică formația C.T.C., și Vali Umbră, unul dintre membrii Subcarpați, care își lansează albumul „Observatorul Baba-Novac”, cu Bean MC la butoane. Invitații serii sunt AFO, Infinitu’ aka Sfântu’8 și Subcarpați. În aceeași seară pe scenă vor urca și Flou Rege și Chesarion. Șuie Paparude și DJ Sauce vor concerta pe 2 mai iar în ultima zi pe scenă va urca trupa Alternosfera, din Chișinău.

Abonamentele pentru eveniment costa 40 lei.


Scris de:

828


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.