Bucureștiul prinde viață în week-end

Ce poți face în week-end, mai ales când afară este frig și parcă nu îți vine să ieși la plimbare? Nimic mai simplu. În funcție de preferințe și de dispoziție, capitala ne oferă în acest sfârșit de săptămână un meniu variat și interesant al evenimentelor la care putem participa.

Dacă doriți să vă mai descrețiți frunțile după o săptămână încărcată, pe metropotam.ro veți găsi detaliile a cel puțin două spectacole care ar merita testate live: Monoloagele Vecinului, de Laurențiu Bănescu, un spectacol care se va juca în clubul S
ubsol și un spectacol de stand-up comedy, care își așteaptă fanii în Club Underworld, ambele având loc vineri seara.

Pentru cei care week-end-ul reprezintă un prilej de a se culturaliza, de a recupera plăcerea lecturii, neglijată poate în timpul săptămânii, vestea care îi va bucura cu siguranță este că mâine, 24 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, care se desfășoară la Romexpo, Editura Nemira vine cu o serie de sesiuni de autografe, lansări de carte, autori și oferte la titluri de succes care vor satisface și cele mai pretențioase gusturi. Dacă nu ajungeți, nu fiți dezamăgiți. Târgul este deschis și duminică, iar Nemira ne oferă surprize în lanț!

Nu lipsește din peisaj nici teatrul clasic sau modern, opera, baletul sau teatrul pentru copii. De la premiere la spectacole ce au făcut furori de-a lungul vremii, sălile de spectacole ale Bucureștiului au câte ceva pentru toată lumea. Prețurile variază de la accesibil la imposibil, dar asta nu mai trebuie să ne surprindă. O piesă regizată și jucată de maestrul Radu Beligan reprezintă un eveniment pe care oricare dintre noi ar trebui să îl trăim măcar o dată.

Dacă vă doriți să vă petreceți timpul liber însoțiți de muzică, avem jazz, hard-rock, electro-pop, alternativ. Atrag atenția prezența lui Jan Akkerman în Hard Rock Cafe în această seară, un eveniment ce va avea loc în 25 noiembrie și dedicat trupei Manowar, o dată cu lansarea ultimului album al formației, un spectacol de swing și jazz, Moonlight Breakfast – sâmbătă, un concert Loredana și un concert Mircea Vintilă, ambele duminică. Greu de ales, nu-i așa?

Chiar dacă nu vom trece în revistă acum programul cinematografelor, este important să menționăm că în perioada 20 – 25 noiembrie se desfășoară Festivalul Internațional de Film Experimental București, la Cinema Scala. Pentru cunoscători, acest eveniment poate reprezenta o incursiune specială în lumea cinematografiei, pentru că proiecțiile s-au dovedit a fi cel puțin interesante.

În sfârșit, cei care au în program o cină specială alături de partener, familie sau prieteni, Indian Food Festival mai este disponibil până duminică celor care vor să încerce arta culinară indiană, exotică și delicioasă. Sunteti așteptați la Crowne Plaza până pe data de 25 noiembrie.

Așadar avem de unde alege. Week-end plăcut și… distracție din plin!


Scris de:

881


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.