Burger cu gust de carne de om

carne de omJames Thomlinson este un bucătar despre care nu multă lume cunoștea amănunte până în urmă cu puțin timp. Acum , numele său este vehiculat în mai toate mediile gastronomice.

Ce l-a făcut pe Thomlinson atât de cunoscut? Ei bine, bucătarul în cauză a inventat o reţetă de burger cu adevărat ieşită din comun, iar reacţia celor din jur nu a întârziat să apară, mulţi condamnând invenția.

Folosind un amestec de diferite tipuri de carne, James Thomlinson a avut ca rezultat final un burger ce imită perfect gustul cărnii de om. Macabra gustare a fost inspirată dintr-un celebru serial de televiziune cu zombi. Pentru burger, bucătarul a folosit vită, porc, ficat de pui şi oase topite.

 


Scris de:

1747


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.