C.E. Minifotbal / Românii, regii Europei la minifotbal

ROMANIA minifotbalRomânia a cîştigat Campionatul European de minifotbal. Fotbaliştii tricolori se impun  pentru a 4-a oară consecutiv în această competiţie ! În finala de luni seară au învins-o pe Croaţia, scor 2-0.

România, participantă din postura de favorită numărul 1 la Campionatul European de Minifotbal care s-a desfăşurat în în Creta – Grecia (miniEURO 2013), a reuşit o performanţă pe care colegii de la naţionala pregătită de Victor Piţurcă cu greu o pot realiza!

În penultimul act al competiţiei „tricolorii” au trecut duminică, la loviturile de departajare (2-1), de selecţionata de minifotbal a Germaniei. România a abordat confruntările din Creta din postură de mare favorită, fiind cîştigătoarea precedentelor trei ediţii ale miniEURO (Bratislava/Slovacia 2010, Tulcea/România 2011 şi Chişinău/Moldova 2012)!

Meciurile ROMÂNIEI la miniEURO 2013:

Grupa F

Vineri ROMÂNIA – Slovenia 1-0 (a marcat Răzvan Radu)

Vineri ROMÂNIA – Polonia 1-0 (a marcat Adrian Călugăreanu)

Sîmbătă ROMÂNIA – Croaţia 0-1

Optimi de finală

Sâmbătă ROMÂNIA – Slovacia 1-0 (a marcat Mircea Popa)

Sferturi de finală

Duminică ROMÂNIA – Anglia 2-0 (a marcat Răzvan Radu de două ori)

Semifinale

Duminică ROMÂNIA – Germania 2-1 (0-0 la final, la loviturile de departajare marcînd Răzvan Radu şi Radu Burciu/portarul Cristi Popa a apărat în două rânduri).

Finală:

România – Croaţia 2 – 0 ( Mircea Popa, Sorin Ghius )

 

sursa: www.eurominifootball.com


Scris de:

680


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.