Conceptul “Dinner in the sky” a pătruns şi în România

Dinner in the skyAmatorii de senzaţii tari au, din 5 septembrie,  ocazia să încerce din nou conceptul  „Dinner in the sky”.

Ciudatul mod de a servi masa, la 50 de metri înălţime, nu va fi accesibil cotidian. Iubitorii acestui stil de viaţă îşi vor putea bea paharul de şampanie în compania persoanei iubite doar 4 zile! Evenimentul, care se va produce în spatele Hanului lui Manuc, nu e deloc ieftin – preţurile fiind cuprinse între 299 lei/25 minute şi 799 lei/o oră, în funcţie de meniul dorit. 

Ovidiu Barbier, managerul evenimentului spune că acest tip de senzaţii tari ” funcţionează în România de doi ani”.  Doar că anul acesta “va fi primul eveniment public la care oricine va avea acces pe baza unor bilete. Noi am făcut până acum numai evenimente private, dar am avut foarte multe solicitări din partea oamenilor care au vrut să acceadă la evenimentele noastre. Conceptul nostru funcţionează în general pe baza unor evenimente organizate de o companie. Între 5 şi 8 septembrie, în spatele Hanului lui Manuc, timp de 4 zile vom fi deschişi publicului interesat. Biletele se vând pe site-urile de specialitate. Sperăm să avem cât mai mulţi doritori, este un gen de eveniment total aparte, gândit de belgieni şi apărut în 2006. El s-a extins în 43 de ţări”. El a explicat că în fiecare din ţările care dezvoltă acest concept există o singură masă tip platformă, care implică o investiţie de 250.000 de euro.

Dinner in the sky 2La ce trebuie să se aştepte cei care vor să încerce un asemenea experiment?  Masa de 22 de personae, care se ridică la 50 de metri ,oferă o siguranţă foarte mare publicului, întrucât are legături metalice puternice şi fiecare dintre ele poate susţine singură întreaga platformă, care are 7 tone. Macaraua poate ridica chiar şi 250 tone.

În meniul pus la dispoziţia oaspeţilor se găsesc creme speciale asezonate cu crackers asortaţi, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, ouă de prepeliţă cu caviar, şampanie, băuturi spirtoase şi vinuri renumite.

Restaurantul suspendat are locuri doar pentru 22 de oaspeţi, în mijlocul mesei existând un spaţiu de 5 locuri, rezervat echipei de bucătari, somelieri, ospătari sau artişti care vor întreţine buna dispoziţie.


Scris de:

582


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.