Cu sania la meci / Steaua – Schalke 04, în zăpadă!

Steaua - FC TwenteScoateţi căciulile, fularele şi săniile. Pregătiţi-le, o să aveţi nevoie de ele în cazul în care vă hotărâţi ca marţi seară să mergeţi pe Arena Naţională, la meciul pe care Steaua îl dispută contra nemţilor de la Schalke  04, în cadrul UEFA Champions League!

Conform metereologilor, de mâine seară Bucureştiul se află sub COD GALBEN DE NINSOARE. Astfel, se aşteaptă ca zăpada să pun ă stăpânire peste Capitală, stratul de omăt urmând să atingă o grosime cuprinsă între 40 şi 60 de centimetri! Temperatura se aşteaptă să fie în jurul a 0 grade Celsius!

Ultimul meci pe care Steaua Bucureşti l-a disputat în condiţii metereologice similare a fost cel cu Twente, din 17 decembrie 2009. Partida, care a contat pentru Europa League, s-a încheiat cu scorul de 1 -1, pentru echipa pregătită de Mihai Stoichiţă punctând Bănel Nicoliţă. Din cauza condiţiilor meteo, pe Ghencea, au fost prezenţi doar 800 de suporteri, 500 fiind olandezi!!!

De această dată duelul fotbalistic se dispută pe un stadion complet acoperit, cu instalaţie de climatizare la nivelul gazonului. Până în prezent au fost vândute doar 14 mii de bilete!


Scris de:

690


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.