Curiosity a surprins un OZN pe Marte ( foto şi video)

marte oznCâteva imagini surprinse de roverul Curiosity în timpul misiunii pe Marte dau apă la moară adepţilor existenţei vieţii extraterestre şi a „astronauţilor antici”. Argumentul acestora îl oferă chiar fotografiile în cauză, unele pe care niciun specialist serios al NASA nu le poate contesta.

 

OZN-ul este vizibil, se vede foarte clar pe una dintre camerele folosite de roverul NASA Curiosity.

marte ozn 1

Vânătorii de OZN-uri cred că a fost găsită dovada existenţei unei civilizaţii extraterestre pe Planeta Roşie. În sprijinul lor vine o fotografie realizată de Curiosity, pe 5 ianuarie 2014, care relevă silueta unei nave extraterestre. Informaţia a fost publicată de The Russian Times.

marte ozn 2

Obiectul surprins de Curiosity este luminos, în mişcare, şi lasă o dâră pe cerul marţian. Videoul postat de un internaut este „luat” de la o bază de stocare de pe serverele NASA.

Conform sursei citate, OZN-ul a apărut în faţa camerelor de supraveghere ale ROVER-ului în a 504 – a zi petrecută solul misterioasei planete, adică pe 5 ianuarie 2014, ora 23.23.37. Culmea este că NASA chiar a publicat fotografia pe site-ul său!

marte ozn 2

O altă publicaţie rusă, KP.ru scrie – şi ea – despre eveniment. „Fără îndolială că ROVER-ul a descoperit un obiect care zboară pe cerul marţian. Nu numai că zboară, dar el se înalţă de pe suprafaţa acestei planete.Dacă ne uităm atent la obiect, observăm că el lasă o urmă în spate şi că se înalţă în dreapta – sus”

marte ozn 3

Scepticii susţin că ceea ce vedem reprezintă un meteorit sau o cometă. Dar UFO-logii îi contrează argumentând că dacă ar fi cum susţin ei, atunci coada obiectului s-ar plasa deasupra acestuia!

IDL TIFF file

O altă dovadă că obiectul se afla în mişcare o susţine fotografia realizată mai tărziu, la 6 minute şi 29 de secunde. Obiectul surprins mai devreme, dispăruse!

marte ozn 4


Scris de:

976


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.