De la Paris, cu dragoste pentru modă

Stiluri androgine, ţinute maximizate şi erotism discret sunt atributele care au predominat la Săptămâna Modei de la Paris unde au fost prezentate colecţiile pentru sezonul de primăvară-vară 2013, aflăm de pe pagina publicației Adevărul.

Toţi cei prezenţi la eveniment au fost de acord că show-ul Valentino a fost unul din cele mai frumoase, iar creaţiile designerilor Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli le-au depăşit cu mult pe cele ale altor case de modă.

Creaţiile haute couture pentru primăvară-vară 2013 au fost inspirate de o grădină fermecată. Detaliile au fost atent lucrate, dar au arătat ca şi cum croitoresele nu au depus cel mai mic efort. Totul a părut foarte natural, iar broderiile, perlele şi aplicaţiile florale s-au potrivit perfect pe ţesături, în mare parte tulle şi chiffon foarte fine, aflăm de pe Unica.ro
Revista Avantaje menționează că deși este, evident, o colecție dedicată celor celebri și bogati, show-ul Versace din cadrul Săptamana Modei de la Paris a reunit un public foarte numeros, dornic să descopere cele mai noi creații ale celebrei case de modă.
Nici Casa Chanel nu s-a lăsat mai prejos. Aceleași surse ne informează că modelele au defilat în superbele piese Chanel, printre care au predominat deux piece-urile elegante, în culori neutre şi rochiile delicate de cocktail. Chanel propune pentru sezonul viitor colanţi în culori metalice şi dresuri din dantelă, care au accesorizat fiecare ţinută. De asemenea, aproape toate modelele au purtat în păr accesorii supradimensionați.
Dar cel mai bine, haideți să vedem câteva imagini de la acest adevărat festival de culoare, eleganță și rafinament


Scris de:

2848


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Un comentariu

  1. Gabi spune:

    Ieri am cumparat online de pe shopul depot96 2 rochite aflate la reducere, prima oara cand fac comanda de pe acest site, livrarea se face prin fan courier sper sa nu am surprize neplacute si cu ei )))

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.