Decesul lui Philip Seymour Hoffman produce şocul la Hollywood: „Suntem devastaţi. A fost unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale”

Hollywoodul se află în stare de şoc după moartea actorului Philip Seymour Hoffman. Trupul actorului a fost descoperit în apartamentul său din New York. 

Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor” pentru rolul principal din „Capote”, un film dedicat scriitorului Truman Capote, a murit la vârsta de 46 de ani. Potrivit site-ului TMZ.com, poliţia a descoperit un ac de seringă înfipt într-un braţ al actorului şi un pliculeţ care pare să fi conţinut heroină. Potrivit The Wall Street Journal, trupul neînsufleţit al actorului american a fost descoperit în baia apartamentului său, în jurul orei locale 11.15, de către un prieten scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgenţe. Poliţia americană a deschis o anchetă, informează TMZ.com.

Deşi circumstanţele în care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdată foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere în 2012.

În mai 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Postul de televiziune Showtime a anunţat săptămâna trecută că va produce 10 episoade pentru un prim sezon dintr-un nou serial, „Happyish„, în care rolul principal urma să fie jucat de Philip Seymour Hoffman. Totodată, actorul american urma să îşi reia în curând rolul Plutarch Heavensbee în următoarele două filme din seria „Jocurile foamei”, care sunt filmate în această perioadă. Nu se ştie deocamdată dacă după decesul subit al actorului aceste două filme vor fi turnate potrivit scenariului original.

 


Scris de:

581


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.