Doliu pe Nou Camp: a murit Tito Vilanova

Tito VilanovaLa doar 45 de ani Tito Vilanova și-a luat „la revedere!” de la cele lumești. Fostul campion a fost răpus de cancer, boală de care suferea de câțiva ani. Tito Vilanova a cucerit titlul cu FC Barcelona în sezonul 2012-2013. A fost al 7-lea tehnician care a reuşit să câştige campionatul în sezonul său de debut pe banca echipei catalane. Ca antrenor secund, în era Guardiola, Tito a mai adunat 14 trofee. În urmă cu 3 ani a fost diagnosticat cu cancer la glanda parotidă.

Comunicatul FC Barcelona:

„FC Barcelona anunţă cu tristeţe că Francesc Tito Vilanova Bayo (Bellcaire d’Emporda 17/09/1968 – Barcelona, 25/04/2014) ne-a părăsit astăzi, la doar 45 de ani.

 

Decesul celui care a fost antrenorul nostru s-a produs în această după-amiază, el neputând învinge boala cu care lupta din 2011. Clubul prezintă condoleanţe familiei, de care suntem cu toţii alături în aceste momente de durere, împreună cu fanii şi cu toată lumea fotbalului şi a sportului. Familia Vilanova vă roagă să-i respectaţi cu stricteţe intimitatea în zilele ce vor urma.

 

În orele următoare, FC Barcelona va găzdui un spaţiu pe stadionul Camp Nou, care va rămâne deschis pentru cei care vor dori să-şi prezinte condoleanţele pentru Tito Vilanova. Clubul va oferi detalii ulterioare în legătură cu această iniţiativă, cât şi despre celelalte informaţii legate de înmormântare.”

 

Sîmbătă, între orele 09:00 – 23:00 şi duminică între orele 09:00 – 15:00 fanii vor putea merge la stadion pentru a lăsa un mesaj de adio pentru fostul antrenor al Barcelonei.

 

„Sunt extrem de trist că am pierdut un om incredibil! Tito era un om care iubea fotbalul foarte mult. E o veste foarte proastă pentru întreg fotbalul mondial, iar pentru mine, care am jucat cu el, am vorbit mereu cu el, chiar şi în ultimii ani e o durere foarte mare”Costel Gâlcă, fost internațional român

 

 


Scris de:

687


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.