Emoţionant: Viaţă de suporter sau cum să mori aplaudat de idoli! ( video )

Feyenoord Arena „De Kuip” din Rotterdam a fost martoră, în urmă cu câteva zile, la un fapt extrem de emoţionant. Un suporter a ales să-şi ia „ADIO!” de la viaţă, de la cei dragi, asistând la un antrenament al idolilor săi: fotbaliştii de la Feyenoord Rotterdam.

Adus la stadion, din spital, pe un pat mobil, suporterul a avut parte – probabil – de cele mai frumoase şi intense clipe trăite în viaţă: fanii din tribune au început să facă atmosferă cu petarde, apoi au scos un baner uriaş cu chipul muribundului, iar marele Ronald Koeman şi elevii săi l-au îmbrăţişat.

FeyenoordÎmbibat cu adrenalina dată de moment, suporterul a găsit puterea să cânte cu galeria, să se bucure pentru ultima dată… Apoi s-a întors, cuminte, la patul său şi a plecat spre spital. Peste trei zile avea să-şi ia „paşaportul” pentru lumea spiritelor. Nici nu mai conta acest aspect: murise împăcat cu sine!

Gestul său avea să rămână şi să facă înconjurul globului. Olandezul avea să devină un exemplu de ceea ce înseamnă „adevărata viaţă de suporter”. Oare cei care produc dezastrele din tribunele Ligii 1 au vizionat imaginile cu suporterul olandez? Mă îndoiesc!

 

 


Scris de:

913


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.