Facebook Home, ultima găselniţă a imperiului Zuckerberg

facebook homePrins în vâltoarea politicii, recent anunţând că vrea să păşească pe această scenă, Mark Zuckerberg şi-a făcut timp să dezvolte produsul care l-a făcut celebru: Facebook. Astfel, pe piaţă a fost introdus Facebook Home, soft care permite integrarea platformei reţelei de socializare în smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android, al Google.

Noul gadget este disponibil începând cu 12 aprilie. Aplicaţia va putea fi instalată pe orice smartphone, dar va fi integrată din fabrică în smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII şi S4, relatează New York Times. „Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare”, a spus Zuckerberg. 

Noua interfaţă va pune accentul pe imagini, la fel ca recentele schimbări operate în serviciul de ştiri al „Credem că aceasta este cea mai bună versiune”, a exclamat Zuckerberg.

Mişcarea are şi un cu totul alt scop, fie şi pentru că Facebook are nevoie de o modalitate prin care să joace un rol mai mare în furnizarea serviciilor pe care clienţii le aşteaptă prin utilizarea telefoanelor: posibilităţi de comunicare, căutare de informaţii, efectuare de cumpărături online şi divertisment.


Scris de:

705


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.