Gerard Depardieu, inamic public la Le Mans

gerard depardieuGerard Depardieu, venit să asiste la startul în cursa de 24 de ore de la Le Mans, nu a fost deloc bine primit de public. Când s-a instalat în gradene, a fost fluierat de câțiva spectatori.

Din cauza exilului său fiscal, a numeroaselor incidente și controverse și rolului din filmul „Welcome to New York” (inspirat din afacerea Dominique Strauss-Kahn), Depardieu nu se numără printre cele mai apreciate personalități franceze. De aceea a fost fluierat sâmbătă, când a apărut la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Cu totul altfel s-au purtat organizatorii, care i-au rezervat un loc foarte bun.

Actorul nu a părut însă tulburat de primire, fiind obișnuit cu controversele și polemicile.

Printre spectatori s-au numărat și actorii Patrick Dempsey (din „Anatomia lui Grey”) și Gary Dourdan („CSI Investigații”), care au asistat la start și care au fost aplaudați de public, arată metronews.fr.


Scris de:

772


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.