Lady Di are urmaş pe linie astrală la Buckingham

print englezBebeluşul regal merge pe urmele tatălui şi ale defunctei sale bunici Lady Diana. Cu toţii s-au născut în zodia Racului. Astrologii spun că acest lucru arată că va fi un lider puternic.

Predicţia astrologilor ar fi putut să fie schimbată destul de uşor. Fie şi pentru că … Racul ar fi putut să fie Leu, băiatul  născându-se cu numai 30 de minute înainte ca Soarele să intre în constelaţia Leului.

Trebuie menţionat că micul prinţ se trage dintr-o familie regală de Raci. Prinţul William ( tatăl său ), este născut pe 21 iunie, la fel ca şi mama acestuia, prinţesa Diana, născută pe 1 iulie. Conform astrologilor,  cei născuţi în zodia Racului sunt persoane protectoare şi sensibile. Motivul este dat de faptul că ele se află sub influenţa Lunii, lucru ce le face ca oricând să fie pregătite să se retragă în carapacea lor.

Cu toate acestea, astrologul britanic Patrick Arundell descifrează că semnul zodiacal al bebeluşului îi va da “o putere impunătoare” şi o “aură foarte specială”.  “Elementul marcant care pune în lumină puterea impunătoare este Soarele situat în Rac, unul din semnele cardinale ale zodiacului”, afirmă el.  “Aura” lui se datorează conexiunilor magnetice dintre Venus şi Soare, a adăugat astrologul, citat de AFP.


Scris de:

638


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.