LP570-4 Spyder Performante, noua spaimă a şoselelor! ( video )

LP570-4 Spyder PerformanteFix un deceniu a trecut de la momentul în care primul model de Lamborghini Gallardo a ieşit pe poarta fabricii SantAgata Bolognese. Acum, el intră în istoria celebrei mărci italiene ( trecută din 1998 în portofoliul Audi)!

 

Motivul este dat de noul model cu care constructorul italian ne îmbie pe şosele: o versiune LP570-4 Spyder Performante, de culoare roşie, care deja a intrat pe mâna unui colecționar particular.

 

Într-un deceniu de existenţă, Gallardo a trimis pe şosele 14.000 de unităţi, adică cel mai mare număr de automobile dintr-o serie „Lamborghini”

Comparativ, în 1963, la SantAgata se realizau cel mult 250 de mașini anual, pentru ca în prezent să se ajungă la o cadență de comenzi și de fabricație de aproximativ 2.000 de mașini în același interval de timp.

 


Scris de:

651


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.