Muzeul Antipa îi provoacă pe copii în aventura vieţii

Muzeul AntipaCopiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani sunt aşteptaţi, pe parcursul întregii săptămâni la Muzeul „Grigore Antipa”. Ei pot participa la ultimul modul al programului „Aventura Dezvoltării”.

Micul Antreprenor reprezintă o altă provocare. În cadrul ultimului modul copiii vor intra în contact cu diverse noţiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi şi vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilităţile pe care ar trebui să le deţină un manager adevărat. Acesta este structurat în cinci şedinţe, care se vor desfăşura de luni până vineri, între orele 16,00 – 18,00, şi care sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs şi ateliere SmartKidsLand.

E bine de ştiut că această provocare lansată micuţilor nu este gratuită. Ba, în actualele condiţii socio – economice, destul de scumpă. Astfel, costurile de participare sunt de 220 de lei/participant sau 200 de lei/participant – pentru cei care au participat la primul modul şi participă şi la cel de-al doilea, 180 de lei/participant – pentru cei care participă la modulul trei şi patru, iar în cazul participării fraţilor la acelaşi modul, în aceeaşi perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.


Scris de:

517


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.