Ne-a învățat cum să ne ferim de tauri, dar a picat în cursa lor!

Bill Hillman in spitalBill Hillman, coautor al volumului „Cum să supraviețuiești taurilor din Pamplona„, s-a numărat printre răniții din cea de-a treia zi a renumitelor curse cu tauri organizate în orașul din provincia spaniolă Navarra. Scriitorul american este un împătimit participant al manifestărilor realizate în cadrul Sărbătorii San Fermin.

Originar din Chicago, scriitorul în vârstă de 32 de ani are două răni provocate de coarnele unui taur și a fost internat în spital cu pronosticul „gravitate redusă”. Bill Hillman nu este un începător în domeniu, el având la activ zece ani de participări la cursele de San Fermin de pe străzile pietruite din centrul Pamplonei, după cum a relatat pagina de internet sanfermin.com.

c_mz

Experiența acumulată se oglindește în cartea „Fiesta—How to survive the bulls of Pamplona” (‘Fiesta — Cum să supraviețuiești taurilor din Pamplona’), pe care a publicat-o recent împreună cu John Hemingway, Joe Distler și Alexander Fiske-Harrison.


Scris de:

889


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.